Тести ЗНО онлайн з української мови з коментарями

  Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, що буде проведено 23 травня, є обов’язковим тестовим предметом, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація у старшій школі та, за бажанням випускника, як вступний іспит до вищого навчального закладу.

 Результат виконання завдань частини тесту «Українська мова» та власного висловлення буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з української мови. Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів.

 Освіта.ua пропонує всім, хто готується до іспиту з української мови і літератури, безкоштовний онлайн-сервіс, що містить завдання тестів ЗНО, правильні відповіді на завдання, а також ґрунтовні пояснення провідних фахівців до правильної відповіді кожного із завдань тесту.

 Майбутні учасники ЗНО можуть безкоштовно ознайомитись з коментарями професійних фахівців до тестів ЗНО з української мови і літератури, що були використані Українським центром оцінювання якості освіти під час проведення основних сесій тестування у 2013 (перша і друга сесії), 2014, 2015, 2016 роках, додаткових сесій 2014, 2015 та 2016 років, а також пробних тестувань у 2015, 2016 та 2017 роках.

 Використання сервісу допоможе учасникам ЗНО зрозуміти структуру тесту з української мови і літератури, ознайомитись із формами завдань та коментарями до правильних відповідей до кожного завдання тесту.

osvita.ua