Велике свято «Всі разом за сім’ю»

  21.05.2017 з 12.00 до 18.00 запрошуємо Вас на свято для всієї родини «Всі разом за сім’ю» в Черкасах, який проходитиме в рамках року святкування 500-річча Реформації.  Ми підготували для вас багато ігр, подарунків та приємних сюрпризів!

Захід буде відбуватися на трьох локаціях:

1. Долина троянд. (12.00 – 18.00)
«Країна здоров’я» – неймовірно захоплююча і пізнавальна гра для дітей віком від шести до 12 років. Всі учасники будуть поділені на команди, їх завдання – пройти 6 тематичних станцій на кожній з яких діти розважатимуться та дізнаватимуться про те, як бути здоровим. На станціях вони:
– Пострибають на батуті
– Візьмуть участь у конкурсі дитячого караоке
– Пройдуть незвичайний лабіринт, та багато чого іншого.
Після гри всі учасники отримають подарунки!

2. пл. Б. Хмельницького – пл. Соборна (13.00 – 13.30)
Хода черкащан в підтримку сімейних цінностей від площі Б. Хмельницького до пл. Соборної. Наше бажання сказати всім про те, що традиційні сімейні цінності, де кожен на своєму місці це прекрасно! Саме з цією метою ми запрошуємо всіх, хто з цим погоджується приєднатися до ходи присвяченій сім’ї та її традиціям!

3. Пл. Соборна 13.30 – 14.30

Концерт на Соборній площі з нагородженням багатодітних сімей та дитячих будинків сімейного типу.
Для нас важливо відзначити особливих людей, для яких сімейні цінності близькі і зрозумілі. Ми запрошуємо вас підтримати їх, та відвідати концерт від талановитих сімей нашого міста!