Олімпійський тиждень

 Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати у гімназистів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом у гімназії щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не став винятком і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 9 по 13 вересня. До проведення заходів долучилися не лише вчителі фізичної культури, а й всі вчителі гімназії.Початок тижня було відкрито на урочистій лінійці. де дітей познайомили з планом тижня, кращі спортсмени гімназії підняли олімпійський прапор.

Протягом тижня діти створювали цікаві та змістовні плакати до Дня спорту «Знай наший олімпійських чемпіонів» та «Олімпійські ігри» , брали участь у конкурсі малюнків на асфальті «Спортивна Україна», змаганнях з футболу, тенісу, шашок, для початкової школи та учнів 5-6 класів були проведені «Веселі старти». Проведено інформаційні хвилинки «Цікаві олімпійські факти». Учні змагалися не лише у спритності та витривалості, а й у знаннях інформації про олімпійських чемпіонів, спортивні ігри та українських спортсменів. Цікавим та корисним для гімназистів 4,5 та 8 класів став флешмоб «Шлях до здоров’я».

Родзинкою Олімпійського тижня стала захоплююча гра – змагання з волейболу між командою вчителів та збірною учнів 10 – 11 класів. У жорсткій боротьбі команда учителів здобула перемогу, але вже навесні заплановано провести матч-реванш.

Учні гімназії цей тиждень запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився Олімпійський тиждень. Ми з гордістю можемо сказати, що в нашій гімназії ростуть сильні, сміливі, спритні. З нагоди свята Дня фізичної культури і спорту бажаємо майбутнім спортсменам та вчителям фізичної культури Цвинтарному В.С., Гопці О.П.,Девятці Н.В. та Шмагою А.В. тільки перемог як на спортивних майданчиках гімназії, так і за їхніми межами. Хай завжди супроводжує Вас міцне здоров’я та дух перемоги!

Більше фото