Другий етап оновлення програм стартує з 22 березня

 Ознайомитись та внести пропозиції до проекту оновлених навчальних програм для 5-9 класів можна буде з 22 березня до 2 квітня. Про це повідомили у Міністерстві освіти, коментуючи старт другого етапу обговорення програм базової школи.

За словами одного з координаторів проекту Тетяни Засєкіної, було ухвалено рішення збільшити період другої сесії публічного обговорення, адже люди мають мати можливість детально ознайомитися із підготовленими документами.

Робочі групи підготували проект оновлених програм для 5-9 класів, що з 22 березня будуть розміщені для обговорення на онлайн-порталі EdEra.

За результатами роботи створено порівняльну таблицю, в якій роз’яснено які пропозиції першої сесії обговорення були враховані, які ні — і чому, а також cтислий опис ключових змін, які пропонується впровадити у програмах.

Як повідомив координатор проекту оновлення навчальних програм Сергій Горбачов, у робочих групах сподіваються, що друга сесія обговорення буде продуктивною і дасть можливість вдосконалити програми.

osvita.ua