Семінар для вчителів англійської мови

  15 березня 2017 року у Гімназії відбувся семінар для вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів  міста  «Індивідуальний підхід учителя при підготовці до ЗНО».

Директор школи Пивоваров Василь Миколайович розповів про основні стратегії діяльності та про напрямки розвитку гімназії.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Близнюк  Н.О. висвітлила систему роботи комісії вчителів іноземної мови за різними напрямками.

Вчитель англійської мови Вовченко Н.М. ознайомила присутніх з особливостями ЗНО з англійської мови у 2017 році.

Психолог гімназії Лавренюк Л.І.розповіла про важливість психологічної готовності учнів до тестування та  мотивацію успіху.

Цікавою була практична частина: вчителі шкіл міста мали змогу відвідати фрагменти уроків та ознайомились з досвідом роботи вчителів Дендемарченко Н.М., Кірянової Л.Б., Науменко О.В., Ряпасової Л.Д.

У творчому блоці семінару гостей гімназії вітали: народний художній колектив дитяча естрадна студія «Карамель» (керівник-Сємілєткіна С.М.), вокальна студія «Імпровіз» (керівник-Казмирук В.В.), танцювальна студія «Грація» та творчий колектив учнів 2-В класу(кл.керівник-Шнайдер С.М. та вч. анг.мови – Литвиненко І.Ю.)

У роботі семінару взяла участь методист з англійської мови міського методичного кабінету установ освіти Ляховецька Т.Г., яка ознайомила присутніх із результатами ЗНО-2016.

Семінар пройшов на високому науково – методичному рівні і отримав схвальну оцінку вчителів міста.

  Більше фото