День знань

photo25   1 вересня 2015 року почався новий відлік часу для учнів Черкаської гімназії №31. Барвиста осінь зустріла школярів важливим, незабутнім, урочистим святом – Днем знань. І з нагоди цього свята на урочистій ліній зібрались всі учні, їхні батьки та вчителі.

   Відчуття, які виникають 1 вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято вчителів, учнів, батьків, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

   В цьому році поріг гімназії вперше переступили   138 учнів. Побажаємо нашим дорогим першокласникам, щоб перший шкільний рік, а за ним і всі наступні, був схожий на одну з глав дивовижної книги, повної чудес і нових відкриттів. Вчіться і живіть захоплено! Легкої вам дороги по сходах країни знань!
1 вересня – це певний підсумок величезної підготовчої роботи, яка передувала початку нового навчального року, нового освітнього процесу. У цей день ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість – бути освіченими людьми!

   Побажаємо всім гімназистам та вчителям щоб прийдешній рік приніс все, що задумано. Нехай втіляться плани і здійсняться мрії. Вірте в себе, старанно працюйте над поставленими завданнями, не сумуйте, стикаючись з труднощами – і все у вас вийде! Вчителям терпіння та творчої наснаги! Нехай цьогорічний Першовересень буде сонячним, несе добрий настрій кожну родину! Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!

photo01 photo02 photo03 photo04 photo05 photo06 photo07 photo08 photo09 photo10 photo11 photo12 photo13 photo14 photo15 photo16 photo17 photo18 photo19 photo20 photo21 photo22 photo23 photo24 photo26 photo27