Данчишен Анастасія, Юрченко Дарина – призерки обласного конкурсу учнівських наукових робіт з історії «Юні історики Черкащини»

28 березня у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулося нагородження учасників ІІ етапу VII обласного та Х міського конкурсу учнівських наукових робіт з історії «Юні історики Черкащини». Конкурс тривав з 25 січня 2024 року по 25 березня 2024 року і був присвячений співвітчизникам, які зробили й роблять свій внесок у перемогу України в російсько-українській війні. Темою конкурсу, який провели викладачі ННІ міжнародних відносин, історії та філософії, — «Людина, громадянин, патріот: портрети сучасних українців», серія: «Українці у війні: героїчне повсякдення».

На ІІ етап конкурсу було представлено 90 робіт від 104-х учнів із міста Черкаси (з 11 шкіл) та усіх районів Черкаської області і однієї дитячої організації, допомагали своїм учням понад 80 учителів.

Учениці Черкаської гімназії № 31 теж активно долучились до конкурсу учнівських наукових робіт з історії.

Данчишен Анастасія та Юрченко Дарина (11-А клас) за роботу «Письменник-воїн Артем Чех: і словом, і ділом» отримали 3 місце у ІІ етапі VII обласного та Х міського конкурсу учнівських наукових робіт з історії «Юні історики Черкащини» (керівник Бобир Оксана Василівна).

Вітаємо одинадцятикласниць та їх керівника-наставника з достойною відзнакою!