22 листопада ми вшановували пам’ять про жертв голодомору 1932-1933 років Запали свічку у своєму вікні. Голод не зламав…

Голодомор – акт геноциду Українського народу, здійснений керівництвом ВКП(б) та урядом СРСР у 1932-1933 роках, шляхом організації штучного масового голоду, що спричинив загибель мільйонів українців у сільській місцевості на території Української СРР та Кубані, де переважну більшість населення становили українці, з метою придушення українського національно-визвольного руху і фізичного знищення частини українських селян.  Хай не згасає в наших серцях пам`ять про усіх померлих від страшної трагедії.  Українці сильні… Голод не зламав. Не зламні і сьогодні.

24 листопада
Україна вшановує пам’ять жертв голодоморів

Голодомор – акт геноциду Українського народу, здійснений керівництвом комуністичної партії та урядом Радянського Союзу у 1932-1933 роках, шляхом організації штучного масового голоду, що спричинив загибель мільйонів українців з метою придушення українського національно-визвольного руху і фізичного знищення частини українських селян.

Поминають загиблих від голодомору шматочком житнього хліба. Хлібом, якого славні українські хлібороби були позбавлені сталінським тоталітарним режимом.

24 листопада в пам`ять про усіх померлих від страшної трагедії ЗАПАЛИ СВІЧКУ у своєму вікні о 16 годині. Українці сильні… Голод не зламав. Не зламні і сьогодні.

Більше фото