21 листопада в гімназії відзначали День Гідності та Свободи в пам’ять про події, що стали поштовхом до народного протесту і призвели до Євромайдану

Зранку учні 10-А провели інформаційні хвилинки та розповіли всім гімназистам про День Гідності та Свободи. Учні 7-9 класів були запрошені на урочистий захід. До учасників звернувся директор гімназії заслужений вчитель України Василь Миколайович Пивоваров.  Ми вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та воїнів, що загинули під час антитерористичної операції хвилиною мовчання. Гостями цього дня були отаман Черкаського крайового товариства українського козацтва Чепелуха Віталій Григорович, ансамбль Русько-Полянської козацької сотні ім. П. Дорошенка та  отаман козацької сотні, полковник Віктор Григорович Коломієць.

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків!Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Бажаємо усім Вам міцного здоров’я, щастя, миру і плідної співпраці.  Нехай все задумане на користь і благо нашої країни та її люду  буде успішно реалізоване. Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за нашу прекрасну Україну!

Більше фото