Шановні батьки майбутніх першокласників!

Із жовтня 2021 року у Черкаській гімназії № 31 розпочнуть роботу курси з підготовки до школи майбутніх першокласників на 2021-2022 навчальний рік

Проводити заняття на курсах будуть вчителі початкової школи гімназії:

Довгаль Валентина Миколаївна
Кирилюк Лідія Андріївна
Мельник Юлія Сергіївна
Михайлюк Лариса Степанівна

Разом із вчителями – початківцями на курсах працюють вчителі англійської мови.

Заняття у підготовчих групах відбуватимуться щотижня по вівторках (за винятком святкових та канікулярних днів) упродовж періоду з жовтня 2021 року –  по квітень 2022 року включно.

Для проведення повноцінних занять дітям знадобляться зошити з друкованою основою. Зошити, які вчителі запропонують батькам на першому занятті, можна буде закупити організовано або індивідуально (за бажанням самих батьків). Також необхідно забезпечити малечу кольоровими фломастерами або олівцями, простим олівцем, гумкою, альбомом для малювання тощо. Звертаємо увагу, що на кожне заняття дітям потрібно мати змінне взуття.

Щовівторка проводиться по два заняття: одне заняття із загальної шкільної підготовки (математика з елементами логіки, розвиток зв’язного мовлення, елементи письма) та одне з англійської мови. Тривалість уроків – 35-40 хвилин.

Початок занять для всіх груп – 16-30.
Час роботи – 16-30 – 17-55

З метою прогнозування подальшої мережі класів та підготовки вчителів, ми проводимо моніторинг щодо наповнюваності груп для занять на курсах. Тож, якщо ви визначилися з вибором курсів із підготовки до школи для своєї дитини на користь нашої гімназії – прохання заповнити анкету, розташовану нижче. Час на заповнення анкет із 16 до 20 вересня 2021 року.

Курси з підготовки майбутніх першокласників до навчання працюють на договірних та добровільних засадах, фінансуються виключно батьками та є додатковою освітньою послугою.

Із батьками кожного курсанта буде укладена відповідна письмова угода на основі написаної власноруч батьками письмової заяви. Орієнтовна вартість одного тижня занять – 170 гривень.  Відповідно оплата за місяць включає чотири або п’ять тижнів.

Для написання заяв та укладання угод батьки дітей запрошуються до приміщення гімназії:

21 і 22 вересня з 9-00 до 12-00
23 вересня з 14-00 до 16-30.

Розподіл майбутніх здобувачів освіти по групах, закріплення за вчителем, місцезнаходження кабінетів для проведення занять будуть повідомлені батькам на сайті гімназії в період з 29 вересня до 01 жовтня 2021 року.

АНКЕТА

Шановні батьки!

Звертаємо особливу увагу на те, що відвідування курсів майбутніх першокласників не є гарантією вступу на навчання дітей до гімназії. Зарахування учнів в 1-й клас відбувається згідно Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 № 2145-VIIIі  право на першочергове зарахування мають діти, які проживають в мікрорайоні школи (що підтверджено документально) та діти, старші  рідні брати і сестри яких вже навчаються в нашому  закладі освіти. Інші категорії дітей зараховуються лише на вільні місця, в разі їх наявності.