До уваги батьків майбутніх першокласників !!!

З 21.09.2021 по 23.09.2021 (включно) буде проводитись оформлення документів для зарахування дітей на курси з підготовки до школи майбутніх першокласників.

Графік прийому документів з 21.09.2021 по 23.09.2021:

21 і 22 вересня з 9-00 до 12-00
23 вересня з 14-00 до 16-30.

Перелік документів, який необхідно заповнити батькам:

• заява батьків (видається) – заповнюється особисто батьками;
• договір про надання додаткової освітньої послуги (заповнюється на основі даних паспорту)

Після заключення угоди кожному батькові видається квитанція для проведення оплати. Оплачена квитанція буде здаватися вчителеві при відвідуванні першого заняття.

Проводити заняття на курсах будуть:

вчителі початкової школи:

Довгаль Валентина Миколаївна
Кирилюк Лідія Андріївна
Мельник Юлія Сергіївна
Михайлюк Лариса Степанівна

та вчителі англійської мови

Коломієць Ярослава Валеріївна
Костенко Вікторія Валеріївна
Покотило Надія Борисівна
Теліженко Наталія Петрівна

Розподіл майбутніх здобувачів освіти по групах, закріплення за вчителем, місцезнаходження кабінетів для проведення занять будуть повідомлені батькам на сайті гімназії в період з 29 вересня до 01 жовтня 2021 року.

Шановні батьки!

Звертаємо особливу увагу на те, що відвідування курсів майбутніх першокласників не є гарантією вступу на навчання дітей до гімназії. Зарахування учнів в 1-й клас відбувається згідно Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 № 2145-VIII і право на першочергове зарахування мають діти, які проживають в мікрорайоні школи (що підтверджено документально) та діти, старші рідні брати і сестри яких вже навчаються в нашому закладі освіти. Інші категорії дітей зараховуються лише на вільні місця, в разі їх наявності.

На виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України від 26.08.2021 № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19)» звертаємо увагу на наступне:

Під час знаходження у гімназії просимо від батьків суворого дотримання правил соціального дистанціювання, мати при собі засоби індивідуального захисту (маски, рукавички), не брати із собою дітей.