Участь команди гімназії № 31 в обласному фестивалі “ROBOTERRA”

12 травня 2023 року відбувся обласний фестиваль науки та робототехніки під назвою “ROBOTERRA. УКРАЇНА: ВИСТОЇМО! ПЕРЕМОЖЕМО! ВІДБУДУЄМО”.

Участь у ньому взяли 175 дітей та 42 їхні тренери з 27 навчальних закладів, серед них два заклади з Одеської області, один заклад із Кіровоградської області та 25 закладів Черкащини.  Цього року фестиваль присвячений темі відбудови та розвитку нашої країни після перемоги.  Діти представляли свої проєкти і презентували власне бачення дорослих проблем.

Учасниками заходу були  і наші гімназисти.  Вони змагались  у декількох конкурсах фестивалю з робототехніки.

У конкурсі  «Алея стартапів. Конкурс творчих ідей та технічних проєктів» – учні 2-Г класу:  Боднарюк Соломія, Кабашнюк Андрій, Коляденко Максим, Крушинська Софія, Мандюк Євгеній, Мандюк Богдан, Юрченко Макар  разом із наставницею, тренером та класним керівником Наталією Василівною Донець. Школярі представили проєкт дитячого центру психологічної реабілітації “Джерело життя” для дітей, які постраждали від війни, були вимушено переміщеними, втратили свої домівки, рідних, перебували під окупацією. Проєкт був високо оцінений, і діти отримали нагороду в номінації “Жага до перемоги”. Нагороджені сертифікатами та призами за велику мотивацію та впливовий проєкт.

У конкурсі відеороликів Черкаську гімназію №31 представили учні:  Сакало Гордій (4-А клас),  Буджерак Олександра (4-А клас) та Луговська Марія (10-А клас) під керівництвом тренера Солодовника  Михайла Юрійовича. Вони вибороли Диплом за перемогу в номінації “Приз глядацьких симпатій” і були нагороджені сертифікатами та подарунками.

Учні  Шмітько Владислав (9-В клас) та Гуцало Максим (9-В клас) узяли участь у номінації конкурсу “Робофутбол”;  Мазурев Станіслав (5-Г клас) та Черниш Максим (9-А клас) узяли участь у номінації “Дистанційне сумо”.  Гімназисти отримали сертифікати та подарунки.

Велика вдячність тренеру команди  Солодовнику Михайлу Юрійовичу за підготовку учнів до обласного фестивалю науки та робототехніки.

Більше фото