УЧАСТЬ КОЛЕКТИВУ ГІМНАЗІЇ №31 В ОБЛАСНІЙ ВИСТАВЦІ-КОНКУРСІ “НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА ЧЕРКАЩИНИ”

З метою розвитку професіоналізму педагогічних працівників та популяризації кращого педагогічного досвіду Черкащини з 11.04.2023 по 13.04.2023 Черкаським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників в он-лайн режимі проведена обласна виставка-конкурс “Нова українська школа Черкащини”.

Участь у конкурсі взяли педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, методисти і консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників міст, районів та ОТГ Черкаської області. Усього було представлено 404 матеріали.

На конкурс представлено навчально-методичний посібник авторського колективу Черкаської гімназії № 31 «Розвиваємо навчальні та соціальні навички XXI століття в сучасній українській школі (із досвіду роботи Черкаської гімназії № 31)».

Журі відзначило колектив гімназії № 31 за висвітлення кращого досвіду організаторської діяльності з упровадження засад Нової української школи та популяризацію інноваційних здобутків на всеукраїнському та міжнародному рівнях.