Зустріч з воїном АТО, випускником гімназії 2014 року Олесем Мосенком

photo07   Події останніх місяців в котрий раз довели, що український народ неможливо загальнодержавних справ та дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої Батьківщини.

   17 квітня в нашій гімназії відбулася дуже зворушлива зустріч з випускником гімназії 2014 року Олесем Мосенко, який зараз є воїном АТО.

   Учні 9-х класів уважно слухали захисника нашої Батьківщини. Ще менше року тому він не міг і подумати, що життя розділиться на «до війни» і «війну», війну за Незалежність. Гімназистам цікаво все: і де навчався, і яку мирну професію обрав. Важко говорити про війну і смерть, легко про війську дружбу і про друзів-побратимів. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, відчуття причетності до

   Олесь поділився своїми спогадами, що пережив за час, проведений в зоні АТО, показуючи своїм прикладом, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. По закінченні зустрічі учні  побажали Олесю здоров’я, удачі, щастя та мирного неба.

   Ми сподіваємось, що розповідь воїна АТО пройшла крізь серця усіх присутніх, і вони зрозуміли, що найстрашніше в житті – це війна.  Бажаємо  Олесю сили духу, міцного здоров’я  і вірності нашому народу. Хай Господь додає йому сил і впевненості у перемозі.

photo03 photo04 photo05 photo06 photo01 photo02