Вітаємо учнів 5 (вже 6)-Б класу з перемогою у номінації “Найкращий проект травня”!

Під час проекту учні вивчали програмні теми з англійської мови за допомогою онлайн-ігор, тестів та відео, які діти створювали самостійно. Крім традиційного знайомства на онлайн-дошці, учні створювали аватарки у Voki, а партнери повинні були з’єднати аватарку з фотографією учня. Найактивнішим видом діяльності було створення відео про національні ігри. Так діти ділилися своїми іграми та освоювали ігри інших учасників. За темами «Тварини» та «Професії» були створені онлайн-дошки, де учні писали про цікаві факти та описували роботи, які партнери мали відгадати. За темою «Їжа» учасниками проекту було розроблено більше 20 ігрових додатків та онлайн-книгу традиційних рецептів. Учні також створювали історії-книжечки та комікси в онлайн. Всі партнери придумали логотипи проекту та проголосували за найкращий.
Мета проекту:
підвищити мотивацію учнів до навчання через створення ігрових додатків і вивчення англійської мови в ігровій інтерактивній формі та шляхом онлайн-спілкування з партнерами з інших країн.
Предмети: Історія, Мова та література, Інформатика/Інформаційно-комунікаційні технології, Іноземні мови, Природознавство
Мови проекту: англійська
Вік учнів: 9 – 11
Інструменти: TwinSpace, eTwinning Live, YouTube, Skype, Google Docs, Google Drive, Learning Аpps, онлайн-дошки та онлайн-сервіси з організації командної роботи, бреінстормінгів та опитувань, створення відеороликів, аватарок, ігор, презентацій, історій та книг.
Результати:
Відгук вчителя:
Надія Вовченко: «Неймовірно цікавий та мотивуючий проект. Головною перевагою його є вивчення програмних тем, таких як: «Я і моя родина», «Тварини», «Професії» та «Їжа» за допомогою ігор – як реальних, так і віртуальних. Робота над проектом, починаючи з планування і закінчуючи її оцінюванням, проводилась у тісній співпраці вчителів та учнів. Так вчителі ділились досвідом та навчали один одного працювати у різноманітних онлайн-сервісах, а учні вдосконалювали багато навичок завдяки спілкуванню та співпраці з однолітками».
Відгуки учнів:
Владислав Шелег (11 років): «Мені без перебільшення було весело та цікаво проводити час на факультативах. Все завдяки проекту «Е-fun», в якому можна з легкістю осягнути величезні простори англійської мови. Він містив дуже багато цікавого, з чого мені найбільше запам’яталося спілкування з іноземними однолітками та написання власної книги, використовуючи комп’ютер та інші ІКТ. Проекти eTwinning – чудові та мають бути присутніми в більшості шкіл країни. Також мені хотілося подякувати нашій вчительці Надії Михайлівні за те, що робить вивчення англійської мови живим та захоплюючим».

Більше фото