Військово-спортивні змагання пам’яті Сергія Амброса

11 жовтня 2019 року в гімназії відбулися військово-спортивні змагання до Дня захисників України та з метою вшанування пам’яті випускника нашої гімназії 2007 року Сергія Амброса, який виявив особисту мужність і героїзм, в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.  Програма змагань була дуже цікавою. Цього року були нові етапи змагань: “Стрільба”, де був головним серйозний, але дуже професійний керівник гуртка Свиридов Євген, та “Смуга перешкод”, яку повністю підготували та провели фахівці з центру національно-патріотичного виховання. Дякуємо Олександру Роєнку та Антону Ведулі за допомогу та призи для кращіх на етапі.
Вчителі фізичного виховання Гопка О.П., Дев’ятка Н.В., Цвинтарний В.С. підготували цікаві естафети, та професійно провели змагання. Головним суддею змагань був учитель фізичного виховання Черкаської гімназії № 31 Гопка Олег Петрович.
Юнаків привітав директор гімназії Пивоваров Василь Миколайович. Прикрасою заходу стали виступи народної вокальної студії «Карамель» та солістки вокальної студії «Імпровіз»
Дякуємо своїм хлопцям за жагу до перемоги, а також суперникам – учням ЗОШ № 21, ЗОШ № 5 та СШ № 33 та їхнім наставникам Крамар І.В., Сінельнику С.І., Махненку С.А. та Кирилюку Ю.М. Суперники були дуже достойні, гарно підготовлені та добре організовані.
Бережіть себе і своїх близьких та вболівайте за наших!

Більше фото