Учениці 8-М класу були ведучими Студентського телебачення

im000   Просяник Діана та Бут Настя – переможці VІ міського конкурсу серед школярів «Екологічна казка». Учениць було запрошено до Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького, щоб школярки побачили умови навчання, які створені для практичної роботи студентам-журналістам та отримали майстер-клас від Студентського телебачення. Юні гості спробували себе в ролі ведучих. На камеру розповідали про умови конкурсу, завдяки якому виграли цю екскурсію, про школу, а також зчитували надруковані новини. На завершення спробували себе у ролі дикторів.

– Мені  подобалася професія журналіста і до сьогодні, а зараз подобається  ще більше. Я відвідую гурток «Юні кореспонденти» в ЦДЮТ, яким керує Надія Чередник. Деякі заняття у нас веде черкаська журналістка Галина Мазур. Надалі докладатиму всіх зусиль, щоб стати справжнім журналістом, – запевнила Діана Просяник, учениця 8-М класу гімназії №31.

Усі були задоволені, це важко було не помітити дивлячись на щасливі обличчя екскурсантів.

Додому всі учасники заходу поверталися з гарним настроєм, яскравими враженнями та подарунком – святковим випуском газети «Наш Національний».

im001 im002 im003 im004