Тиждень початкових класів

З 27 листопада по 01 грудня 2017 року в гімназії пройшов  Тиждень початкових класів під девізом:  «Кольоровий тиждень. Кожен день у нас цікавий: веселий, плідний та яскравий».

Життя  школяриків – початківців   щодня супроводжували пізнавальні вікторини та  веселі квести  «Кольорова палітра рідної природи», цікаві проекти «Знайомтесь… Мої захоплення та хобі»  та креативні композиції «Творимо диво своїми руками!», перегляд екомультфільмів , відеподорожей, ерудит- круїзи «Незвичайна подорож іншомовними країнами світу», веселковий вернісаж «Весь світ у наших долоньках» та виготовлення поробок із вторинної сировини на виставку «Друге життя».

З великим ентузіазмом учні, батьки та вчителі початкової школи прийняли участь у благодійному концерті «В кожній людині – сонце, тільки дайте йому світитися!»,     зібрані кошти з якого  у сумі 3270 гривень   були передані на лікування бійцю АТО Хотяновичу Анатолію Петровичу.

Цікавою творчою  знахідкою  для учнів стало використання кожного дня різних кольорів веселки в одязі, кульових ручках, іграшках, які приносили діти,  навчальному приладді тощо.

До проведення заходів були залучені всі учні  початкових класів. Найактивніші учасники тижня були нагороджені грамотами і подяками гімназії. Всі заходи спрямовані на виховання екологічних і  пізнавальних інтересів учнів, рухливої активності, розвитку мовлення та збагачення словника, розвитку сенсорних і творчих здібностей , вихованню доброти, почуттю краси та гармонії у житті.

Більше фото