Тридцять перша гімназія розпочала свій тридцять перший навчальний рік

image00001   Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову шкільне подвір’я розквітає від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом.

   Це наша гімназія  зустрічає День знань – справжнє  всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

   Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першокласників, які вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю.

   З усією теплотою серця цього дня звучать слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

   Навчальний рік в гімназії розпочався традиційним, але кожного року особливим святом. Цього року першокласників повели до класів чотири чудових вчительки: Брильова Галина Володимирівна, Фадєєва Юлія Миколаївна, Бондарук Людмила Леонідівна, Литвин Ольга Іванівна. В цей святковий день поруч з першачками були учні  11-х класів разом зі своїми турботливими класними керівниками Луц Наталією Миколаївною,  Присяжнюк Валентиною Петрівною та Мариненко Галиною Петрівною.

   До всієї гімназійної родини з привітаннями звернувся директор гімназії, заслужений вчитель України Василь Миколайович Пивоваров.

   Гостями свята сьогодні були народний депутат України Олег Петренко та завідуючий відділенням Приватбанку Сергій Любарець. Вони привітали  учнів з початком нового навчального року та вручили подарунки. Олег Петренко подарував відеокамеру для народної вокальної студії «Карамель», а Сергій Любарець – сертифікат на придбання спортивного інвентарю.

   Прикрасою свята були виступи народної вокальної студії  «Карамель», вокальної студії «Імпровіз» та студії «Грація».

   Першокласники прочитали  на святі свої перші вірші та затанцювали свій перший хоровод. А потім лунав срібний дзвоник, який покликав всіх до класів. Свято вдалося на славу!

Більше фото