Подяка Станіслава Праведного

Дякую керівництву, вчителям, працівникам, учням гімназії, які допомагали коштами на поїздку до Києва. Користуючись нагодою, хочу висловити глибоку вдячність та пошану всім вчителям, які мене навчали і навчають.Алла Володимирівна – Ви добре знаєтеся в хімії і вмієте зробити цей предмет цікавим, а інколи і смішним.

Ігор Анатолійович – Ваші уроки фізики пробудили в мені зацікавленість до цієї науки. Ви детально і цікаво проводите уроки. Дякую Вам!

Атаджан Муратович – Ви «геній» світової літератури. Напевне, саме Ви вплинули на те, щоб я вирішив стати письменником. Навіть зараз, відстукуючи ритм на клавіатурі, я думаю, що далі буде в моїй книзі А Ваші уроки мистецтва! Просто заслухаєшся!

Світлана Олексіївна – у Вас прекрасні уроки англійської! Дякую Вам за те, що Ви так доступно мені все пояснюєте.

Людмила Василівна – про Вас не можна забути. Ми проводимо з вами цікаві уроки біології. Ви також маєте велике терпіння до моєї фантазії і на уроках праці ми можемо проводити різні експерименти, втілювати мої бажання.

Олена Олексіївна – Ви «золото». Геніальна людина якій не жаль часу, щоб навчити мене геометрії і алгебри. Детально пояснюєте всі теореми і формули. Дуже дякую Вам! Нехай Бог поблагословить Ваші старання!

Лариса Володимирівна – Вам велике спасибі за те, що навчаєте мене рідній мові та літературі.

Василь Володимирович – знавець історії і географії. Детально пояснюєте і доповнюєте матеріал. А от дізнатися про порядок в нашій державі допомагають Ваші уроки з правознавства. Щиро дякую!

Вітаю з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю мирного неба над головою і здоров’я!

Хай усіх Вас благословить Господь!

Станіслав Праведнов

Учень 9 – В класу.