Наш євро клуб «Глобус» у Польщі

  Під час весняних канікул 12 учнів, координатор  євро клубу  Науменко О.В  та вчитель англійської мови Кравченко І.Б  були учасниками шкільного обміну між учнями з України та Польщі, у рамках eTwinning проекту “Children Want Peace”.

 Протягом тижня діти проживали у сім’ях, навчаючись спілкуванню у новому середовищі, брали участь у різних інтерактивах, воркшопах, подорожували вулицями і площами старовинного Кракова, Тарнова та Ніполоміц, розвивали навички розмовної англійської мови, працювали над проектом. Незабутні враження залишилися від загадкового королівського замку, музею фонографії, планетарію та підземного царства соляної шахти у місті Бохня.

 На уроках англійської мови,біології, історії, релігії учні розв’язували спільні задачі, виконуючи завдання у групах. Діти вивчили та зробили спільний запис пісні “We Are the World”, створили пояс миру з прапорів Європейських країн, які вив’язали власноруч. Родзинкою цьогорічного обміну став квест у місті Тарнів, запис відео логотипу для проекту та незабутній воркшоп з волонтерами з Угорщини, Італії, Іспанії та Таїланду. Час пролетів дуже швидко та діти отримали безцінний досвід міжнародної дружби, незабутні спогади та впевненість у майбутніх спільних проектах.

  Більше фото