«Олімпійський тиждень»

10 вересня 2018 року в гімназії  відбулося урочисте відкриття  Олімпійського тижня, на якому були  присутні адміністрація  гімназії,  вчителі фізичної культури, учні  10-11  класів та вчителі. Право підняти  Олімпійський прапор отримали  найкращі спортсмени гімназії – учень 7-Б  класу  Пархоменко  Артем  та учениця 7-Б класу Дудник Валерія.

Окрасою спортивного свята став виступ вихованців студії  фітнесу та сучасного танцю «Грація». Яскраво та масово учні 11 класів завершили лінійку спортивно-танцювальним  флешмобом.

А учням 6-7 класів  дуже  сподобався  конкурс  малюнка  на  асфальті під назвою «Україна – спортивна країна».

Протягом Олімпійського тижня у гімназії будуть проводитися  різноманітні змагання, естафети, конкурси. За більш детальною  інформацією про заходи перейдіть за посиланням: План проведення.

Із великим задоволенням учні 5 класів приєдналися до  спортивної руханки, а учні 7 класів взяли участь у змаганнях  «Веселі старти».

Фото

Шашковий турнір, який проходив під гаслом: « Зіграй з директором та завучем», мав неабиякий успіх. Охочих спробувати свої сили було багато.

(Фото)

В середу 12 вересня в гімназії відбувся нестандартний футбольний матч. На футбольному майданчику зустрілися команда вчителів та команда старшокласників.
Гра була напружена, але цікава.
Із рахунком 4:2 перемогу отримала команда вчителів!

(Фото)

У четверг 13 вересня море емоцій та гарний настрій залишились в учнів четвертих та п’ятих класів по закінченню змагань «Веселі старти». Переможцями серед четвертих класів став 4б клас, а 5в здобув перемогу серед п’ятих класів.

Фото

Як і передбачалось, товариська зустріч із волейболу між збірними старшокласників та вчителів стала родзинкою Олімпійського тижня. Сили збірних були майже однаковими, але все ж таки, фортуна посміхнулась збірній команді вчителів.

(Фото)