СРІБЛО З БАСКЕТБОЛУ (ЮНАКИ) В ОБЛАСНИХ ЗМАГАННЯХ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» У КОМАНДИ ЧЕРКАСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №31

Сьогодні завершилися дводенні обласні змагання з баскетболу серед юнаків «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Усього у відбіркових змаганнях було представлено 299 шкільних команд Черкаської області. У фінал вийшло пʼять найкращих команд.

Це найпотужніші команди з баскетболу серед хлопців області: Черкаси, Умань, Сміла, Звенигородка, Золотоноша. Кожна із команд продемонструвала захоплюючу гру, вражаючу витривалість та спортивну пристрасть, віддаючи усю силу задля перемоги із суперниками.

Слід відзначити спортивний запал баскетбольної команди хлопців Черкаської гімназії № 31.

Особлива подяка неперевершеному тренеру, учителю фізкультури Цвинтарному Василю Станіславовичу, який своєю виваженістю та спортивною майстерністю привів хлопців до срібної перемоги на обласних змаганнях.

Серед призерів: Волошун Владислав (9-В), Хімко Денис (9-В), Шпак Назар (9-В), Легеза Микита (9-А), Хоменко Арсеній (9-А), Міровіцький Михайло (7-Б), Упир Михайло (7-А), Зельський Єгор (7-Б), Красніков Єгор (6-А), Струков Гліб (6-Б).

Хлопці зі швидкістю рисі рухались спортивним майданчиком, вкидаючи мʼяч за мʼячем у кільце та надихаючи інших на великі досягнення.

Дякуємо нашим юним спортсменам та тренеру за неперевершені емоції!

Разом ми стаємо стійкішими і наближаємо нашу Перемогу
Бажаємо в подальшому золотих перемог!

Більше фото