Відзначено кращих учнів гімназії та їх керівників за 2022-2023 навчальний рік!

Другий рік поспіль за ініціативою та підтримкою міського голови відбувається заохочення учнівської молоді, яка є переможцями олімпіад та конкурсів Всеукраїнського рівня. Міський голова Анатолій Бондаренко разом із заступницею Анастасією Чубіною вручили сертифікати на виплату премії переможцям заключних етапів Всеукраїнських олімпіад, конкурсів та педагогічним працівникам, які їх підготували.

Сертифікати на виплату премії за перемогу в ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році отримали: ШЕВЧЕНКО Віталій – учень гімназії № 31, за ІІ місце з хімії та ТЕСЛЕНКО Світлана Миколаївна – учитель хімії.

Сертифікати на виплату премії за перемогу на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році отримали: ГРОМОВИЙ Денис – учень гімназії № 31, за І місце з інформаційних технологій та БІЛОГОРОДСЬКИЙ Юрій Сергійович – науковий співробітник навчально-наукового центру «Фізико-хімічне матеріалознавство» НАН України, завідувач відділенням комп’ютерних та технічних наук КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми ЧОР».

ДМИТРИК Вероніка – учениця гімназії № 31, за ІІІ місце з історії України та ПРИСЯЖНЮК Юрій Петрович – учитель історії.

Вітаємо вчителів та учнів – переможців!