Завершилось стажування в органах місцевого самоврядування

З метою всебічного розвитку та підтримки активної молоді, 15 березня 2023 року  завершилося стажування учнівської молоді в органах місцевого самоврядування, яке проводилось відповідно до Міської програми розвитку загальної середньої освіти міста Черкаси на 2022-2027 рр.

Це була чудова нагода для дітей спробувати себе в ролі посадовців, отримати неоціненний досвід та запропонувати власні свіжі ідеї для розвитку міста.

132 учні загальноосвітніх шкіл  мали можливість ознайомитися з роботою органів місцевого самоврядування Черкас, вникнути в тонкощі управлінської діяльності та протягом двох місяців стати частинкою влади міста і відчути відповідальність за його життєдіяльність.

У період із січня до березня 2023 року  стажери переймали досвід у різних підрозділах Черкаської міської ради, а саме в департаменті освіти та гуманітарної політики, департаменті економіки та розвитку, департаменті архітектури та містобудування, департаменті соціальної політики, департаменті охорони здоров’я та медичних послуг, на комунальних підприємствах «МСК «Дніпро», «Черкаський міський зоологічний парк «Рошен», «СК «Будівельник» та «Кінотеатр «Україна».

Серед школярів стажувались учні Черкаської гімназії № 31: Пащина Ася (10-В), Ямковий Михайло (8-В), Сухін Тимофій (8-Б), Юшкевич Ілля (9-Г), Данчишен Настя (10-А), Садовська Альона (10-А),  Юрченко Дарина (10-А),  Головач Олександр (10-А),  Гуля Дар’я (9-А).

За своє стажування всі школярі отримали відповідні сертифікати від міського голови.

Більше фото