ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВ НА ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК КАТЕГОРІЙНИХ ДІТЕЙ

З 28 липня департамент соціальної політики Черкаської міської ради розпочав прийом заяв на відпочинок та оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

?ХТО МОЖЕ ОТРИМАТИ ПУТІВКУ: талановиті та обдаровані діти-переможці олімпіад; діти-сироти, діти з малозабезпечених; багатодітних родин; діти учасників АТО; діти внутрішньо переміщені; а також інші діти віком від 7 до 17 років включно (повний перелік категорій – за посиланням: https://cutt.ly/KsI7PMh).

?ДЕ ВІДБУВАТИМЕТЬЯ ВІДПОЧИНОК: в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Веселка» (Херсонська обл., м. Скадовськ). Тривалість відпочинку: 14 днів.

?ЯКІ ДОКУМЕНТИ ПОДАВАТИ: потрібно написати заяву (в департаменті) та долучити копії документів, що посвідчують особу й підтверджують статус, чи категорію. Повний перелік документів для кожної категорії – за посиланням: https://cutt.ly/KsI7PMh).

‼️СКІЛЬКИ Є ЧАСУ НА ПОДАЧУ: направлення дітей до табору триватиме протягом серпня та вересня 2020 року.

?КУДИ ПОДАВАТИ: департамент соціальної політики (бул. Шевченка, 307, 1 поверх, громадська приймальня, стіл 18). Записуватися на прийом для цього НЕ потрібно. Достатньо повідомити адміністратора про бажання подати заяву на оздоровлення дитини. Просимо дотримуватися умов карантину та режиму роботи установи.

?Режим роботи: пн-чт з 8:00 до 17:00, пт. з 8:00 до 16:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00.

☎️ТЕЛЕФОН для довідок: 56-60-18.