Наші гімназистки – призерки обласного конкурсу «Юні історики Черкащини»!

З 25 січня по 23 березня 2023 року на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького  (ННІ міжнародних відносин, історії та філософії) відбувся  VII Обласний та Х Міський конкурси учнівських наукових робіт з історії «Юні історики Черкащини» на тему: «Людина, громадянин, патріот: портрети сучасних українців».

Цьогорічний конкурс присвячений співвітчизникам, які зробили й роблять свій внесок у Перемогу України в російсько-українській війні: воїнам, волонтерам, громадським, політичним та культурним діячам, дипломатам, цивільним громадянам, що перебувають в тилу і на тимчасово окупованих територіях, вимушеним переселенцям, біженцям. Узяли участь 98 учнів шкіл області, серед школярів  міста Черкаси  – 30 учасників.

Дипломами  за ІІ місце  у ІІ етапі  VІІ обласного та Х міського конкурсу учнівських наукових робіт з історії «Юні історики Черкащини»  з роботою на тему  «Українці у війні: героїчне повсякдення» нагороджено  Олександру Косінько (11-Б) та  Олександру Черняк (11-Б).  Керівник  наукових робіт учениць – Бобир Оксана Василівна.

Вітаємо гімназисток  та їх керівника із черговою  перемогою!