Військово-спортивні змагання пам’яті Сергія Амброса

12 жовтня 2021 року в гімназії відбулися військово-спортивні змагання до Дня захисників та захисниць України.

та з метою вшанування пам’яті випускника нашої гімназії 2007 року Сергія Амброса, який виявив особисту мужність і героїзм, в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

На заході були присутні батьки героя – Амброс Сергій Васильович та Тетяна Анатоліївна.

У змаганнях взяли участь збірні команди з учнів 10-11-х класів Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 21, Черкаської гімназії № 31 та Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 33 імені Василя Симоненка. На початку всіх учасників привітав директор гімназії Сергій Шамара.

Програма змагань була цікавою. На етапі  “Стрільба” головним був вчитель гімназії, учасник АТО Ярослав Лисенко. “Смугу перешкод”  повністю підготували та провели фахівці відділу національно-патріотичного виховання департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР. Дякуємо Віталію Козирю та Максиму Шило за допомогу на етапі. Вчителі фізичного виховання Гопка О.П., Дев’ятка Н.В., Цвинтарний В.С. підготували цікаві естафети, та професійно провели змагання. Прикрасою заходу стали виступи народної вокальної студії «Карамель».

Перемогу здобула команда юнаків Черкаської гімназії № 31. Суперники були дуже достойні, гарно підготовлені та добре організовані. Дякуємо хлопцям за активність та жагу до перемоги, а їхнім наставникам Крамар І.В., Сінельнику С.І., Махненку С.А. та Лисенку Я.І. за кропітку працю з патріотичного виховання юнаків.

Бережіть себе і своїх близьких та вболівайте за наших!

Більше фото