БАЛ ОЛІМПІЙЦІВ В ГІМНАЗІЇ

24 травня в Черкаській гімназії №31 відбувся традиційний Бал Олімпійців 2024 року.

На святі було відзначено учнів-переможців та призерів міських, обласних та Всеукраїнських предметних олімпіад, мовно-літературних конкурсів, конкурсу-захисту наукових робіт Малої академії наук та їхніх учителів-наставників. Продовжено традицію присвоєння звання «Кращий знавець наукових дисциплін», «Ерудит гімназії», «Кращий у навчанні», «Кращий науковець-дослідник», «Академік гімназії», «Почесний учень гімназії».
З вітальним словом до присутніх звернувся директор Сергій ШАМАРА.
Перед присутніми виступила наставник олімпійців – учитель біології та екології Юрченко Людмила Петрівна, яка підготувала переможницю Всеукраїнської олімпіади з біології Ортинську Марію. Слова подяки учням та учителям висловив доктор історичних наук, професор кафедри історії України Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, учитель історії Черкаської гімназії № 31 та наставник юних науковців – Присяжнюк Юрій Петрович, який підготував призерку конкурсу-захисту МАН з історії Луговську Марію.

Звання Почесний учень Черкаської гімназії №31 2024 року було присвоєно випускникам:

Шевченку Віталію, неодноразовому переможцю Всеукраїнської олімпіади із хімії, учаснику Балтійської хімічної олімпіади в Естонії, дипломанту Всеукраїнського турніру юних хіміків, організованого Малою академією наук, призеру Всеукраїнської інтернет-олімпіади з хімії 2024 року;

Громовому Денису, Золотому переможцю інноваційного шоу INOVA в Хорватії, Бронзовому призеру Міжнародного фестивалю інженерії, науки та технології «I-FEST» в Тунісі, призеру Всеукраїнської радіоолімпіади з фізики, учаснику конкурсу молодіжних наукових проєктів в місті Черкаси, стипендіату Президента України.

На святі відзначено переможців міського та срібних призерів обласного етапу Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч» із баскетболу, команду Черкаської гімназії №31 та наставника – учителя фізкультури Цвинтарного Василя Станіславовича. Подякою відзначено учительку фізкультури Дев’ятку Наталію Вікторівну, яка разом із гімназистами щоп’ятниці бере участь у спортивних заходах у рамках Національного проєкту «Цікава фізкультура 2-0 Перезавантаження» Української федерації «Спорт заради розвитку», який згуртував школярів із різних регіонів країни.

Присутніх привітали музичними композиціями переможці Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, фестивалів музики та перформативного мистецтва, Народний художній колектив України вокальна студія «Карамель» (керівники Сємілєткіна Світлана Миколаївна та Сухін Роман Анатолійович), переможці та призери міських, обласних змагань та Всеукраїнських фестивалів та турнірів із фітнесу та акробатичного танцю, призери Чемпіонатів України з фітнесу, студія «Грація» (керівники Оробець Антоніна Левківна та Гавдун Марія).

Більше фото