УЧНІ ЧЕРКАСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ № 31 ЗМАГАЛИСЯ НА ФЕСТИВАЛІ НАУКИ ТА РОБОТОТЕХНІКИ “ROBOTERRA. МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ В ТВОЇХ РУКАХ”

22 березня 2024 року на Черкащині відбувся фестиваль науки та робототехніки “ROBOTERRA. Майбутнє України в твоїх руках”. Цьогоріч участь взяли 250 учнів із 36 закладів освіти Одеської, Кіровоградської, Рівненської, Львівської, Дніпропетровської, Сумської і Черкаської областей. Першість команди виборювали в 9 номінаціях. Активними учасниками були учні Черкаської гімназії № 31.

Диплом за І місце отримала команда учнів 3-Г класу «Техно-Дракон» (класний керівник і тренер Донець Н.В.) у номінації «Архітектура». Модель «Школа моєї мрії» презентували під час змагань Кабашнюк Андрій і Коляденко Максим (до створення проєкту були залучені Мандюк Богдан та Мандюк Євгеній). Учні, окрім диплому переможців, нагороджені конструктором lego, сертифікатами, іншими цінними подарунками.

У конкурсі соціальних відеороликів «Вільні творити майбутнє» команда гімназії (наставник Солодовник М.Ю.) виборола перемогу в конкурсі «Приз глядацьких симпатій», набравши 2100 уподобайок та 5200 переглядів на YouTube каналі. Відеоролик чудово презентували Кальченко Яна (10-Б) та Глаголєв Максим (10-А). Нагороджені старшокласники Дипломом за перемогу в номінації на Всеукраїнському фестивалі науки та робототехніки «ROBOTERRА. Майбутнє України у твоїх руках», сертифікатами, портативною колонкою, цінними подарунками.

Чаплюк Назар, учень 5-Б класу, змагався у категорії «Кероване Сумо». Мазурев Станіслав, учень 6-Г класу, випробовував себе в категорії «Автономне Сумо» (наставник Солодовник М.Ю.). Учні нагороджені сертифікатами та цінними подарунками за участь.

Дякуємо батькам, які активно долучалися під час підготовки до конкурсних змагань, учням 10- А класу Чернишу Максиму та 10-В класу Гуцалу Максиму.

Окрема вдячність за підготовку конкурсантів у всіх номінаціях, куратору всіх ідей учителю інформатики Солодовнику Михайлу Юрійовичу.

Пишаємо учнями та вчителями за гідне представлення гімназії на всеукраїнському фестивалі!

Більше фото