УЧЕНИЦЯ 11-Б КЛАСУ ЧЕРКАСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №31 ПАДАЛКА ЮЛІЯ ВЗЯЛА УЧАСТЬ В ПАТРІОТИЧНОМУ ПРОЄКТІ “ФОРМУЛА НЕЗЛАМНОСТІ”.

Проєкт започаткований учнівською молоддю та активною педагогічною спільнотою міста з метою збереження пам’яті про героїчне протистояння українського народу російській агресії; увічнення подвигів воїнів, волонтерів, людей різних професій.

Учнівські дослідження включали в себе чотири блоки: «Волонтери», «Діти-переселенці», «Випускники-лідери-захисники”, «Герої не вмирають».

23 лютого у Черкаській міській раді відбулася презентація цього проєкту за участі міського голови Анатолія Бондаренка, його профільної заступниці Анастасії Чубіної, заступниці директора департаменту освіти та гуманітарної політики Надії Євчак, директорів закладів загальної освіти міста, волонтерів, учасників проєкту.

На цьому заході учні презентували свої власні логотипи “Формули незламності” та розповіли історії про тих, хто в ці дні боронить Україну в найгарячіших напрямках, хто віддав життя за свободу своєї держави, хто активно волонтерить та підтримує військових; поділилися власним досвідом волонтерства і життям в окупації.
Зокрема, з історією про загиблого Героя, випускника Черкаської гімназії №31 Сергія Амброса, виступила учениця 11-Б класу Юлія Падалка.

Міський голова та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв, які віддали своє життя за Україну, а також вручив подяки волонтерам та невеличкі подарунки учасникам проєкту. Дослідження учнівської молоді в подальшому увійдуть в збірку про героїв «Формула незламності».