Навчальна екскурсія до Черкаського політехнічного фахового коледжу

Учні 7-А, 7-В та 8-Г класів Черкаської гімназії № 31 разом із класними керівниками (Демешко Т.В., Богуславською А.С., Литвин О.М.), учителем математики (Прокопенко В.М.) 13 листопада 2023 року відвідали Черкаський політехнічний фаховий коледж. Навчальною метою заходу було практичне використання знань та навичок дисциплін загальноосвітньої підготовки (математики, фізики, інформатики, креслення) у сучасній техніці, машинобудуванні, електрообладнанні автомобілів.

Під час навчальної екскурсії відбулася зустріч із директором Красовським Р.В. та провідними викладачами-практиками спеціальностей: “Обслуговування верстатів із програмним управлінням і робототехнічних комплексів”, “Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях”, “Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів”.

Учні, перебуваючи в різних локаціях, із зацікавленням слухали інформацію фахівців, спостерігали за роботою в навчальних лабораторіях, набуваючи практичного досвіду вивчення навчальних дисциплін.

Більше фото