Педагоги гімназії до Дня вчителя отримали відзнаки

Напередодні Дня працівників освіти за професійні надбання та здобутки учителям Черкаської гімназії № 31 вручили відзнаки.

За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки України Грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджені заступник директора з навчально-виховної роботи Коротун Людмила Валентинівна, учитель початкових класів Голуб Анжела Василівна.

За сумлінну та бездоганну працю,  плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджені учитель хімії, технологій  та обслуговуючої праці Тесленко Світлана Миколаївна, учитель української мови та літератури Снєт Аліна Петрівна.

Грамотою Інституту педагогіки Національної академії наук України за активне впровадження інноваційних проектів в освітній процес закладів загальної середньої освіти нагороджено учителів початкових класів Пащенко Оксану Іванівну, Кравченко Людмилу  Степанівну.

За сумлінну працю в галузі освіти, високий рівень професіоналізму, належну підготовку учнів та за результатами зовнішнього незалежного оцінювання

Грамотою департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нагородженоучителя математики Гребеннікову Тетяну Дмитрівну, учителя української мовита літератури Снєт Аліну Петрівну, учителя  біології Юрченко Людмилу Петрівну.

Вітаємо наших педагогинь з високими нагородами!