КАРАМЕЛІ – 20 РОКІВ!

Народний художній колектив “Карамель” 1 листопада 2022 року святкує свій 20-и річний ювілей. За час його існування близько 500 черкащан стали випускниками. Усе це завдяки такому успішному наставнику як Світлана Сємілєткіна.

За 20 років роботи у скарбниці «карамельок» можна нарахувати безліч досягнень: тисячі концертів у місті та області, перемоги у різноманітних конкурсах та фестивалях як в Україні, так і за її межами, участь у різних міжнародних проєктах та ін. Зокрема, в активі «Карамелі» перемоги на конкурсі «SСHOOLOVISION – 2015, 2016, 2017, 2018», Міжнародному дистанційному багатожанровому фестивалі мистецтв «Marine Fantasy», Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі «Art People Fest», Міжнародному фестивалі «Імперія мистецтва», Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Самоцвіти – країна безмежних можливостей», участь у Міжнародному проєкті eTwinning, У 2012 році вокальна студія «Карамель» отримала звання «Зразковий художній колектив», а в 2016 році рішенням експертної комісії Міністерства освіти і науки України колективу присвоєно почесне звання «Народний художній колектив».

Так, за 20 років вокальна студія  влаштувала тисячі концертів у місті та області. Більше того, цей колектив неодноразово перемагав в різноманітних конкурсах та фестивалях – як в Україні, так і за її межами.

Карамель із ювілеєм привітали заступник голови ОВА О. Шамрай, заступник голови обласної ради С. Лісовий, заступник директора Департаменту освіти та гуманітарної політики-керівник Управління освіти Н. Євчак, директор Черкаської гімназії № 31 С.О.Шамара.
Нехай успішним буде творчий шлях, а здобутки вагомими !!!

Більше фото