Участь гімназистів у Національному онлайн-марафоні «Разом до Перемоги»

20 грудня 2023 року відбувся Національний онлайн-марафон «Разом до Перемоги». Метою Всеукраїнського заходу, який відбувся у Вінницькій області, була популяризація здорового способу життя та єднання всіх учасників освітнього процесу. Марафон включав дві активності: Всеукраїнську руханку з ментальною складовою та онлайн-марафон.

Учні Черкаської гімназії № 31 також доєдналися до Національного заходу та провели його в себе в закладі освіти в офлайн-режимі.

Керівником участі в марафоні «Разом до Перемоги» була вчитель фізкультури Дев’ятка Наталія Вікторівна. Учителька спільно з учнями заздалегідь підготувала мапу України та провела онлайн-марафон у прямому ефірі, вибравши найзручнішу локацію.

Українська федерація «Спорт заради розвитку» на чолі з президентом Олексієм Качаном нагородила колектив Черкаської гімназії № 31 Грамотою за активну участь у Всеукраїнській руханці в рамках проведення Національного онлайн-марафону «Разом до Перемоги». Особистою грамотою відзначено Дев’ятку Наталію Вікторівну та Почесною грамотою –учнівський колектив 3-А класу.

Разом наближаймо нашу Перемогу!

Усе буде Україна!