Олімпійський тиждень

Щороку традиційно в Черкаській гімназії №31 проводиться Олімпійський тиждень (16.09.- 20.09.2024 р.)

Мета Олімпійського тижня – навчити школярів цінувати власне здоров’я, виховувати в них потребу в постійній руховій активності, у зміцненні здоров’я, залучити до активних занять фізичною культурою та спортом у школі.

Для учнів проведено:

1. Олімпійський урок в усіх класах. Відбулися бесіди про олімпійські види спорту та історію виникнення олімпійських ігор.

2. Естафети «Веселі старти» (для учнів 1-4 класів). Ці змагання для молодших школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій, як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.

3. Вчителями фізичної культури  проведено онлайн показ презентації

“Літні Олімпійські Ігри в Парижі – 2024”. Організовано змагання з футболу, волейболу, баскетболу серед учнів 5-11 класів.

4. Учні 8-х класів прийняли участь у  квесті «У пошуках олімпійського вогню».  В кінці тижня відбулися підсумки набутих знань про олімпійський рух, закріпили все на практиці, активно змагались та веселились. Усі учні задоволені активними вправами, змаганнями, конкурсами. Найвагомішим результатом проведення Олімпійського тижня у закладі стало залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом.