Учні гімназії – учасники івент-фестивалю «День науки»

375 учнів 6-11 класів із 19 шкіл нашого міста, столиці та інших регіонів України взяли участь у наукових заходах до Міжнародного дня науки, який відбувся у Фізико-математичному ліцеї. Серед активних учасників – наші гімназисти.

Заступниця міського голови Анастасія Чубіна з директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим привітали учасників та переможців фестивалю та вручили відзнаки школярам.

Грамоти та дипломи отримали наші гімназисти. За участь в учнівській науковій онлайн-конференції “Наукове сузір’я” Диплом учасника отримали Головко Валентин​ (11-В клас), Громовий Денис​ (11-В клас), Цирюльніков Михайло (8-А клас).

За участь в учнівській науковій онлайн-виставці «Наукова майстерня» Диплом учасника в секції

«Хімія»: Падалка Яна (9-В клас)​​, Ямковий Михайло (9-В клас)​, Овчаренко Матвій (9-В клас)​, Горох Вікторія​ (9-В клас).
Відбулося нагородження педагогічних працівників. За якісну підготовку учнів до участі в очно-дистанційному науково- пізнавальному фестивалі «День Науки 2023» у науковій конференції «Наукове сузір’я» нагороджено педагогів: Білогородського Юрія Сергійовича, викладача завідувача відділень комп’ютерних та технічних наук Черкаського територіального відділення МАН; Солодовника Михайла Юрійовича, учителя інформатики Черкаської гімназії №31; Воробйова Сергія Сергійовича, учителя правознавства Черкаської гімназії № 31.

За якісну підготовку учнів до участі в очно-дистанційному науково- пізнавальному фестивалі «День Науки 2023» в учнівській науковій онлайн-виставці STEAM-проєктів «Наукова майстернія» відзначено
Білорус Аллу Володимирівну, учителя хімії Черкаської гімназії № 31.